anmeldelser

Source: Twinkl Parents
Hvad synes andre om Ellebæt?
Source: francescaelpini
Sofies Bogverden
12 minutter inde. Virkelig flot anmeldelse fra Sofie.
Source: francescaelpini
fantastiske.familie.boger
Bogen er rigtig god og skal helt sikkert stadig have ⭐⭐⭐⭐⭐/5 stjerner 🤩 Der er kommet nye flotte billeder i bogen og selv om jeg har læst og blogget bogen før, så kunne jeg rigtig godt lide at læse den igen. Billederne er meget forandret og der er også kommet nye billeder til.
Source: francescaelpini
norogfarlaeser
Ellebæt byder på veloplagt fantasy for børn, som trækker både på det klassiske eventyr og på fantasy elementer. Ellebæt er en bog, der byder på humor, spænding og (u)hygge!Der er tale om en ny udgave af Ellebæt i højere kvalitet, med flere illustrationere og opgaver bagerst i bogen.
Source: francescaelpini
litteraturhjoernet
⭐⭐⭐⭐⭐⭐/6 stjerner Bogen har netop fået nye og endnu mere fantastiske illustrationer, som giver endnu mere liv til fortællingen, som er skrevet i et fortryllende og let-forståeligt sprog, som fastholder børnene i oplæsningen, og som hele tiden giver dem lyst til at høre mere af historien.
Source: francescaelpini
kulturforboern
Jeg vil helt klart anbefale den til dem, der godt kan lide magiske skabninger og universer, som alligevel er realistiske.
Source: francescaelpini
aj_weida
#takforfatter @katlassen for at underholde, ikke bare børnebørnene, men også mig 🤪 så godt... og grumt. Historien er så spændende og indtagende at begge snakkechatoller tier og lytter, mens mormor fortæller. Elsker hver en linje i den skønne bog med de lækreste illustrationer.
Source: francescaelpini
you.look.like.a.book
Selvom det er en børnebog i et enkelt sprog, formår Kat Lassen både at skabe smukke eventyrlige beskrivelser af naturen og helt tydelige stemningsbilleder og endda smags- og duftindtryk, så man næsten kan smage den lækre rabarberkage og de lune frikadeller.
Source: francescaelpini
m.l.sorensen
Når vejret er så trist udenfor, er det skønt at putte sig sammen under dynen, og læse en god historie. I går blev det højtlæsning fra verdens bedste Ellebæt.
Source: francescaelpini
emilyogboegerne
Emily har lavet en vidunderlig anmeldelse i en video. Klik her for at se den.
Source: francescaelpini
skolebibliotekaren_lene
Der er en skøn stemning i de her bøger, hvor virkelighed og det fantastiske smelter sammen på en herlig måde, både William, Martha og jeg har læst og var begejstret for Ellebæt. Hvis du kunne lide bøgerne om Mirja, så tag med Ellebæt på eventyr.
Source: francescaelpini
fantastiske.familie.boger fantastiske.familie.boger fantastiske.familie.boger
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5 stjerner Bogen er god fordi at der sker mange farlige ting, men de klare heldigvis det hele. Bogen er vildt flot tegnet - Det er så livagtigt. - Sarah 10 år
Source: francescaelpini
litteraturhjoernet litteraturhjoernetlitteraturhjoernet litteraturhjoernet
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/6 Vi havde VIRKELIG høje forventninger til bogen, og den levede til fulde op til dem alle. Hold nu op, hvor er der bare mange elementer, som går lige i hjertet på børn (og deres voksne).
Source: francescaelpini
randis_bogreol litteraturhjoernet
Jeg må indrømme, at jeg i første omgang købte Ellebæt Jagten på den stjålne skat, pga. de flotte Illustrationer som er at finde i bogen. De er nemlig så flotte, farverigt og magiske på samme tid og jeg elsker alt ved bogen.
Source: francescaelpini
anonymous.skolelaererindeanonymous.skolelaererinde anonymous.skolelaererinde anonymous.skolelaererinde litteraturhjoernet
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5 stjerner Jeg læste engang, at man skal give børn lysten til at bladre videre i en bog - og jeg må bare sige, at den mission er gennemført, når vi snakker om “Ellebæt”-bøgerne 🥳
Source: francescaelpini
trebbien83 anonymous.skolelaererinde litteraturhjoernet
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️/5 stjerner Det er som jeg forventet en rigtig god bog som jeg ved at mine drenge vil elske når jeg læser den for dem eller hvis de selv vil læse den, der er flere sjove elementer i historien og jeg kan virkelig godt lide at der er en historie i fortællingen.
Source: francescaelpini
Ulla Weishaupt anonymous.skolelaererinde litteraturhjoernet
⭐️⭐️⭐️⭐️/5 stjerner Jeg synes det er en rigtig hyggelig historie som fungere rigtigt godt til oplæsning for mindre børn. Sprogligt er den meget lækkert skrevet, og de flotte farve illustrationer af Anita Sølver supplerer historien på bedste vis.
Source: francescaelpini
Ulla Weishaupt anonymous.skolelaererinde litteraturhjoernet
⭐️⭐️⭐️⭐️/5 stjerner Som med Ellebæt 1: Jagten på den stjålne skat, er det en fornøjelse at side med en børnebog i hånden der emmer af kvalitet. Alt er bare i orden, indpakningen er lækker, hardback, med ordentlig papir kvalitet og godt tryk, og de flotte illustrationer fremstår klart i farverne og virker indbydende, teksten er godt skrevet og helhedsindtrykket er en bog man ikke kan undgå at holde af.
Source: francescaelpini
Source: Instagram for Business
Køb bøgerne her!